Okul Müdürümüzün Mesajı

Anasayfa   Okulumuz   Okul Müdürümüzün Mesajı

&

Değerli velilerimiz, kıymetli öğretmenlerim, ülkemizin aydınlık geleceği sevgili öğrencilerimiz

Bahçeşehir Okulları Güzelbahçe kampüsünün 2.yılında artan öğrenci ve öğretmen sayımızla bölgenin lider okulu olmaya devam ediyoruz.

Dünyada üretimden ekonomiye, politikadan iletişime tüm alanlarda yeni paradigmaların yerleşmeye başladığı günümüzde, eğitim de dönüşüyor, değişiyor. Tüm üretim, tüketim, iş yapma şekilleri, hatta günlük hayat rutinlerinin değiştiği dünyamızda geleceğin bireylerini geçmiş yüzyılın eğitim anlayışıyla yetiştiremeyiz.

Atatürk’ün devrimleri ışığında geleceğin bilim insanları, sanatçıları, liderlerini yetiştirirken ulusal ve evrensel değerleri sahiplenmiş, ülke ve dünya sorunlarına duyarlı, sorgulayan, eleştiren, farklılıkları kucaklayan eğitim anlayışıyla yolumuza devam ediyoruz. Başarıya giden bu yolda en değerli varlıklarını bize emanet eden velilerimize, öğrencilerimiz için emek yoğun bir çabayla çalışan dinamik ve yetkin eğitim ekibime teşekkürü bir borç bilirim.

Güçlü köklerimiz, çağdaş ilke ve değerlerimiz, birbirimize olan bağlılığımızla, güzel ülkemizde dimdik ayakta duracağımız sağlıklı, huzur ve barış dolu bir eğitim yılı dilerim.

Saygılarımla

Zerrin Altunkaya Saygılı